Блокирање ИоуТубе канала са вашег телефона

Можете блокирати ИоуТубе канал из Андроид и иПхоне (иОС) апликације. Са активном функцијом, блокирани профил не може коментарисати ваше видео снимке нити слати приватне поруке. Међутим, садржај вашег канала се и даље може прегледати и гласати. Функција је идеална за свакога ко жели да спречи да одређени налог направи непријатне или чак увредљиве коментаре.

Ако желите да вратите акцију и деблокирате профил, једноставно поновите процедуру и концесије ће се одмах вратити. У следећем водичу проверите како блокирати и деблокирати корисника у апликацији ИоуТубе са паметног телефона. Процедура је извршена на иПхонеу 8 са иОС 12 компаније Аппле, али савети важе и за верзију апликације за уређаје са Гоогле системом.

Како се користи ИоуТубе Го, апликација која не треба да ротира добар интернет

На једноставан начин научите како блокирати ИоуТубе канале на мобилном телефону

Желите ли купити мобител, ТВ и друге попусте? Познавање поређења

Корак 1. Приступите каналу који желите да блокирате и додирните дугме које се налази у горњем десном углу екрана. У менију који се појави, идите на "Блокирај корисника";

Блокирајте корисника на ИоуТубе-у

Корак 2. Коначно, потврдите закључавање у "Лоцк";

Потврдите закључавање канала на ИоуТубе-у са мобилног телефона

Корак 3. Након тога, ако желите да откључате, само се вратите на канал и додирните дугме у горњем десном углу. На крају додирните "Деблокирај корисника" и потврдите акцију.

Деблокирање корисника на ИоуТубе-у путем мобилног телефона

Тамо. Искористите савјете за спречавање одређених корисника да коментаришу ваше ИоуТубе видео снимке.

Како промовисати почетне ИоуТубе канале? Корисници одговарају на Форум.

Како да затворите апликацију ИоуТубе и наставите да слушате видео записе

Популар Постс