Како управљати свим фото таговима у Инстаграму

Инстаграм вам омогућава да означите људе на фотографијама објављеним на друштвеној мрежи. Међутим, не желе сви корисници да се овај садржај појави на вашем профилу - пошто клик можда није био тако добар. Друштвена мрежа нуди нека подешавања како би заштитила вашу приватност, са опцијом ручног управљања ознакама, уместо да аутоматски додаје слике у профил. И даље можете уклонити ознаке од пријатеља, па чак и сакрити их са листе слика без обавештења. Погледајте савете о томе како то да урадите на платформи.

Инстаграм издаје пејзажне и портретне формате у албуму са 10 фотографија

Ево како овладати означавањем фотографија на Инстаграму

1. Гдје могу видјети фотографије које сам означио на Инстаграму и тко их може видјети?

Све фотографије које сте означили могу се појавити на вашем профилу на одређеној картици. Ако је ваш профил затворен, сви пријатељи који вас прате, који нису блокирани, могу да виде ове слике. Ако је профил јавни, фотографије ће бити отворене за све Инстаграм кориснике.

Корак 1. Да бисте сазнали где се налазе ове означене фотографије, отворите Инстаграм апликацију. Затим додирните дугме "профиле" на дну екрана. Затим изаберите дугме "ознаке" на горњем делу. У реду, све фотографије које сте означили ће бити наведене.

Пронађите своје означене фотографије на Инстаграму

2. Како да изаберем фотографије које ће бити приказане на мом профилу?

Корак 1. Инстаграм наводи све фотографије означене у вашем профилу, али можете сакрити одређене слике. Да бисте то урадили, отворите свој профил и пронађите картицу за означавање. Затим пронађите фотографију коју желите да сакријете и додирните је;

Изаберите фотографију означену на вашем профилу да бисте се сакрили на Инстаграму

Корак 2. Слика ће бити приказана преко целог екрана на Инстаграму. Додирните мени "три тачке" у горњем десном углу и изаберите "Опције објављивања". Затим уклоните ознаку са кључа поред "Сачувајте фотографије са собом". Слика се више неће појављивати на вашем профилу.

Сакријте фотографију са ваше личне Инстаграм маркуп листе

3. Како ручно управљати ознакама?

Корак 1. Инстаграм може додати фотографије које ваши пријатељи означавају са вама у вашем профилу. Међутим, овим можете управљати ручно. Да бисте то учинили, приступите свом профилу и додирните дугме за подешавања на врху екрана. У менију "Аццоунт" изаберите "Пхотос витх иоу";

Приступите поставкама фотографије са собом на Инстаграму

Корак 2. Имајте на уму да је опција "Аутоматски додај" већ означена. Одаберите, са плавом иконом "цхецк", ставку "Адд мануал". Ово ће захтијевати одобрење означавања да се појави на вашем профилу.

Означите да бисте ручно додали фотографије у Инстаграм

4. Како да уклоним обележиваче фотографија од пријатеља?

Корак 1. Можете да избришете фотографију са листе која се појављује на вашем профилу и да уклоните своје име са слике пријатеља. Да бисте то урадили, приступите означеној слици у профилу ваше друштвене мреже и, када је отворена на целом екрану, изаберите мени за подешавања, означен са "три тачке" у горњем десном углу. Затим додирните "Публисх оптионс";

Приступите опцијама издавања Инстаграм фотографија

Корак 2. Додирните "Уклони ознаку" и потврдите "Да, сигуран сам".

Уклоните ознаку фотографије која је направљена на Инстаграму

Како остати невидљив за контакте на Инстаграму? Размијените савјете на форуму.

Популар Постс